Оцінка ефективності туристичної послуги - Грищук, Дар'я Андріївна; Перерва, Петро Григорович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
В доповіді доведено, що систематична оцінка ефективності туристичної послуги та послуг готельно-ресторанного бізнесу допомагає компанії постійно вдосконалювати пропозиції, адаптуватися до змін у потребах клієнтів та зміцнювати позиції на ринку.
Keywords: туристичні послуги; туризм; міжнародні економічні відносини; маркетинг; ефективність; ринок; гостинність; туристичні підприємства