Внесок харківських вищих навчальних закладів у розвиток радіоелектроніки в Україні (1950–1980-ті роки) - Сухацький, Р. П. (НТУ "ХПІ", 2011)
У статті розглядаються харківські вищі навчальні заклади, діяльність яких була пов’язана з розвитком радіоелектроніки в Україні у 1950–1980-ті рр. Предметом розгляду стали їхні досягнення в сфері підготовки наукових та інженерно-технічних кадрів, а також результати науково-дослідної роботи в даній галузі науки і техніки.

In the article Kharkov higher education institutions which activity was mutual with the radioelectronics development in Ukraine in 1950–1980’s are regarded. The subject of interests have became their achievements in the preparation sphere of scientific and engineering-technical personnel and also the result of scientific-research work in this field of science and technique.
Keywords: Вища школа України; ВНЗ; науковці; факультети; кафедри; документи