Робоча програма навчальної дисципліни "Основи менеджменту" - Угрімова, Ірина Володимирівна (My University, 2022)
Мета викладання дисципліни: формування у студентів сучасного управлінського мислення та системи знань у сфері менеджменту, їх використання в управлінській діяльності.
Keywords: робоча програма; управлінська діяльність; управлінські рішення; економічна діяльність; менеджмент; комунікації