Формування складових ризиків міжнародного бізнесу - Лепський, Роман Сергійович (Національний університет "Одеська політехніка", 2024)
Доведено, що для успішного управління міжнародними ризиками підприємства повинні розробити стратегії мінімізації ризиків, включаючи аналіз та оцінку ризиків, управління ризиками, застосування страхових полісів, диверсифікацію ринків та інші заходи. Важливо підтримувати гнучкість та адаптивність у відповідь на змінні умови міжнародного бізнесу.
Keywords: ризики, міжнародний бізнес; міжнародний бізнес; комерційна діяльність; економіка; ефективність