Стартап-студії: принципи формування - Шеін, Євген Сергійович; Савченко, Ольга Ігорівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
В науковій доповіді обґрунтовано, що стартап-студії — це інноваційний підхід до підприємництва, який поєднує гнучкість стартапу з дисципліною організації. Вони створюють передумови для серійного виробництва успішних бізнесів, особливо у технологічній сфері. Їхній потенціал ще не повністю реалізований, зокрема в Україні, і може стати основою нової хвилі економічного зростання.
Keywords: стартап-студії; технології; економіка; розвиток; промислові підприємства