Проблеми оптимізації податкового адміністрування - Кармінська-Бєлоброва, Марина Володимирівна (Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського, 2009)
Ефективно працююча податкова система може існувати тільки за умови також ефективно працюючого податкового відомства. Одним з основних напрямків його роботи є адміністрування податків, суть якого полягає у встановленні процедури нарахування та сплати податків.
Keywords: податкова система; оптимальність податкової системи; податкове адміністрування; податкові механізми; структура податкової системи