Моделювання напружено-деформованого стану фундаменту турбоагрегату 200 МВт - Красніков, Сергій Васильович (НТУ "ХПІ", 2011)
Наведено опис дослідження напружено-деформованого стану фундаменту турбоагрегату середньої потужності. Зроблено висновок щодо оцінки можливості подальшої експлуатації фундаменту. Визначено та наведено найбільш напружені місця фундаменту, що потребують детального огляду на станціях.

The description of research of the is intense-deformed condition of the base of a turbine unit of average capacity is resulted. The conclusion concerning possibility of the further operation of the base is drawn. It is defined and resulted the most intense places of the base which require the detailed review at stations
Keywords: обладнання електростанцій; строки експлуатації; фундаменти турбоагрегатів; турбоагрегат 200 МВт