Ієрархічна модель споживчого вибору інноваційної продукції будівельної галузі - Глухова, Світлана Вячеславівна; Кильницька, Є. В. (НТУ "ХПІ", 2014)
У статті подана багатокритеріальну модель споживчого вибору, яка дозволяє оцінити привабливість інноваційної будівельної продукції з позиції споживача за сукупністю показників ще на етапі розробки інновації, що сприятиме мінімізації відповідних ризиків та підвищенню ефективності інноваційної діяльності будівельної галузи в цілому.

The multicriterion model of consumer choiceis presented in the article, which allows to estimate the attractiveness of innovative products from position of user on the aggregate of indexes yet on the stage of development of innovation, that is instrumental in minimization of the proper risks and increase of efficiency of innovative activity of a build industry on the whole.
Hierarchical model of consumer choice of innovative productsthebuild industry
Keywords: будівельна галузь; інноваційна діяльність; будівельна продукція; ієрархічна модель; споживча привабливість; ефективність; build industry; innovative activity; consumer attractiveness; hierarchical model; efficiency