Особливості нормування праці на підприємстві: ринкові підходи - Гуцан, Олександр Миколайович; Кобєлєва, Тетяна Олександрівна; Перерва, Петро Григорович (My University, 2022)
Доведено, що досвід низки підприємств (організацій) свідчить, що без нормативного регулювання тривалості робочого часу, рівня напруженості норм праці, організації раціонального використання трудових ресурсів, зниження трудовитрат не досягти високої ефективності виробництва.
Keywords: нормування праці; методи; розрахунки; ринок; попит; промислові підприємства