Економічна освіта в системі професійної підготовки вчителя - Падалка, О. С. (НТУ "ХПІ", 2010)
У статті обґрунтовується авторська методика професійно-економічної підготовки майбутніх вчителів. Означений підхід зорієнтований на оптимізацію економічного виховання студентської молоді в умовах ринку освітніх послуг.

This article explains the author’s method of professional training of future teachers. This approach is oriented to students in conditions of modern market educational services.
Еconomic education in system professional preparation of teachers
Keywords: економічне виховання; модель педагогічної технології; формування особистості вчителя; фахова підготовка; економічні знання