Вплив коректуючої ланки з використанням гідравлічної сили на параметри електрогідравлічного підсилювача - Онищенко, Анатолій Миколайович (НТУ "ХПІ", 2010)
Розглянуто результати досліджень впливу коригувальної ланки з використанням гідравлічної сили на роботу електрогідравлічного підсилювача. Отримано передаточні функції для електрогідравлічного підсилювача з коригувальною ланкою й без нього. Доведено, що введення коригувальної ланки приводить до підвищення швидкодії, проте коефіцієнт підсилення зменшується, але при цьому зберігається сталість електрогідравлічного підсилювача.

Results of researches of influence of an adjusting link with use of hydraulic force for work of electrohydraulic amplifier are considered. Transfer functions for electrohydraulic amplifier with an adjusting part and without it are received. It is proved, that introduction of an adjusting link results in increase of speed, nevertheless the factor of amplification decreases, but thus constancy electrohydraulic amplifier is kept.
Keywords: математичні моделі; передаточні функції; ефективність; коригувальна ланка; коефіцієнт підсилення; слідкуючі приводи