Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни "Основи зовнішньоекономічної діяльності" - Чекмасова, Ірина Анатоліївна (НТУ "ХПІ", 2007)
Курсова робота спрямована на розвиток самостійної творчої діяльності і аналітичних здібностей студентів. Виконання курсової роботи сприяє формуванню фахівців, які здатні вирішувати певні проблеми і завдання в сфері організації і управління ЗЕД згідно з вимогами освітньо-кваліфікаційної характеристики бакалавра з менеджменту. Цілі курсової роботи обумовлені загальними державними стандартами кваліфікаційної характеристики випускника вузу з напряму підготовки 0502 “Менеджмент”. Загальною метою курсової роботи є більш глибоке засвоєння теоретичних знань, а також подальший розвиток практичних навичок, умінь і здібностей студентів у сфері організації й управління ЗЕД.
Keywords: зовнішньоекономічна діяльність; експорт; імпорт; експортно-імпортні операції; зовнішньоекономічний договір (контракт)