Франчайзинг як сучасна форма комерціалізації інновацій - Яскевич, Анна Олегівна; Станєва, Катерина Сергіївна; Перерва, Петро Григорович (My University, 2023)
Доведено, що на ринку України представлено як українські, так і приватні міжнародні підприємства, які в цей час надають споживачам послуги франчайзингу. Найбільш прогресивним українським підприємством є Franchise Group, яке активно працює по поширенню культури бізнес-діяльності на засадах франчайзингу.
Keywords: інтелектуальна власність; франчайзинг; розвиток; оцінка; моделі; інструменти