Механізм кадрового забезпечення економіки України - Фурса, В. А.; Абеленцева, О. В. (НТУ "ХПІ", 2010)
Розглянута система конкретних взаємопов’язаних заходів та пропозицій, спрямованих на вдосконалення механізму кадрового забезпечення економіки.

Considered system of consister concrete measure and suggestions, directed on perfection of mechanism of the skilled providing of economy.
Keywords: кадрові ресурси; кадровий потенціал; ринкові відносини; формування кадрів