Рекомендації щодо літерних позначень величин для публікацій в міжнародних виданнях - Клименко, Борис Володимирович (НТУ "ХПІ", 2010)
Розглянуто рекомендації щодо позначень величин відповідно до стандарту Міжнародної електротехнічної комісії ІЕС 60027-1. Наведено приклади оформлення позначень величин за правилами цього стандарту.
Keywords: позначення фізичних величин; Міжнародна електротехнічна комісія; Міжнародний електротехнічний словник; стандарти ІЕС 60050; положення ІЕС 60027-1; словники; ІЕС; International Electrotechnical Vocabulary; IEV; Electropedia; International Organization for Standardization; International Electrotechnical Commission