Основні завдання вітчизняних технопарків та напрямки підвищення ефективності їх роботи - Кульмінський, А. К. (НТУ "ХПІ", 2010)
Розглянуто основні завдання вітчизняних технопарків та розроблені напрямки підвищення ефективності їх роботи.

The increase of the national technical park’s efficiency and their main task are developed.
Keywords: об’єднання суб’єктів; інвестиції; інновації; спільна діяльність; невирішені проблеми; напрямки.