Внесок наукової школи В. Т. Яворського у розвиток технології сірчаного виробництва (60-80 роки ХХ століття) - Бурдильова, А. В. (НТУ "ХПІ", 2011)
У статті висвітлено роль та внесок відомого вченого, доктора технічних наук, професора В. Т. Яворського у розвитку технології сірчаного виробництва в Західному регіоні України. Проаналізовано та досліджено становлення і напрямки діяльності наукової школи Заслуженого діяча науки і техніки України.

The article highlights the role and contribution of renowned scientist, Professor Jaworski V. T. in technology development sulfur production in the western region of Ukraine. Analyzed and studied the formation and activities of Scientific School Honored Scientist of Ukraine.
Keywords: вчений; вищі навчальні заклади; наука; техніка; дослідження; публікації