Використання мультиплікатора для оцінювання вартості ІТ-компаній - Гнесіна, Наталія Віталіївна; Ларка, Микола Іванович; Сударкіна, Світлана Петрівна (НТУ "ХПІ", 2012)
В статті розглянуті особливості використання аналогового методу оцінювання бізнес-компанії на основі мультиплікаторів. Визначені умови використання мультиплікаторів для оцінювання ІТ-компаній з урахування конкретних особливостей сучасного ринку ІТ-технологій.

In the article the features of the use of analog method of evaluation of cost of business-company are considered on the basis of cartoonists. The terms of the use of cartoonist are considered for an evaluation ІТ-company taking into account the concrete terms of market ІТ-technology
Keywords: оцінювання; ринок; IT-компанія; мультиплікатор; аналоговий метод; метод капіталізації доходу; evaluation; market; cartoonist; analog method; method of capitalization of profit