Організаційно-економічні аспекти підвищення конкурентоспроможності банків - Ізюмцева, Н. В.; Олефір, Є. А. (НТУ "ХПІ", 2010)
У статті розглянуто головні фактори забезпечення конкурентоспроможності банків, проведено оптимізацію організаційних факторів у банку (математична модель для оптимізації кредитної діяльності), розраховано оптимізацію чисельності персоналу банку.

The main factors of providing of competitiveness of banks are considered In the article, optimization of organizational factors is conducted in a bank (a mathematical model is for optimization of credit activity), optimization of quantity of personnel of bank is designed.
Keywords: банківські системи; конкурентоспроможність; бізнес-процеси; банківські співробітники; трудомісткість бізнес-процесів; кредитна діяльність; оптимізація персоналу