Оцінка ефективності використання відновлювальних джерел енергії в об'єднаній енергетичній системі України - Довгалюк, Оксана Миколаївна; Лазуренко, Олександр Павлович; Саїдов, Шералі Нуралійович; Яковенко, І. С. (ФОП Панов А. М., 2018)
Розроблено класифікацію коефіцієнтів ефективності використання відновлюваних джерел енергії та проаналізовані значення основних коефіцієнтів ефективності використання відновлюваних джерел енергії в об’єднаній енергетичній системі України.

The classification of the coefficients of the efficiency of using renewable energy sources has been developed and the values of the main coefficients of the efficiency of using renewable energy sources in the united energy system of Ukraine have been analyzed.
Evaluation of the effectiveness of using renewable energy sources in the united energy system of Ukraine
Keywords: виробництво електроенергії; сонячні електростанції; коефіцієнти тривалості роботи; капітальні вкладення; собівартість; energy system of Ukraine; energy sources; cost; electricity production; solar power