Активізація пізнавальної діяльності при використанні комп'ютерних ігор - Рисована, З. Г.; Рисований, Олександр Миколайович (Одеський національний технологічний університет, 2025)
Розглянуто теоретичні та практичні аспекти активізації пізнавальної діяльності у навчанні. Наведено напрямки стимулювання здобувачів освіти, переваги використання комп‘ютерних ігор. Проаналізовано навчальні ігри, симулятори, стратегічні ігри та квестові ігри.
Keywords: пізнавальна діяльність; комп'ютерні ігри; навчання; навчальні ігри; симулятори; стратегічні ігри