Відмінності і додаткові прийоми ігрової анімації - Черних, Олена Петрівна; Гряник, Георгій Володимирович; Бондаренко, Єлизавета Костянтинівна (CPN Publishing Group, 2022)
Досліджено відмінності та додаткові прийоми ігрової процедурної анімації.
Keywords: процедурна анімація; комп'ютерна гра; прийоми гри; інформаційні технології; комп'ютерні системи