Удосконалення методики оцінки конкурентоспроміжності продукції - Сікєтіна, Наталія Геннадіївна (НТУ "ХПІ", 2008)
Однією з проблемних областей в управлінні сучасним підприємством є виявлення факторів підвищення економічної ефективності діяльності підприємств. Дана стаття присвячена питанням присвячена питанням удосконалення методики оцінки конкурентоспроможності промислової продукції з урахуванням впливу на неї нецінового фактора.

One of the problem-solving areas in modern enterprise management is revealing the factors of increasing a coast-performance to activity of enterprises. Given article is a denoted question of improvement of strategy of estimation of competitiveness of industrial product with provision for influences upon it no prices factor.
Keywords: продукція; підприємства; конкурентоспроможність продукції; фактори конкурентоспроможності продукції