Фактори забезпечення сталого розвитку підприємства - Сікєтіна, Наталія Геннадіївна (НТУ "ХПІ", 2017)
Одним із напрямів підтримання сталого розвитку вітчизняного підприємства є забезпечення та у разі необхідності підвищення економічної ефективності його діяльності. Визначено фактори забезпечення сталого розвитку підприємства.
Keywords: підприємство; внутрішнє середовище; зовнішнє середовище; інтенсивний розвиток; екстенсивний розвиток