Методичні вказівки до проведення практичних занять з дисципліни "Обліково-аналітичне забезпечення діяльності фінансово-кредитних установ" - Колєсніченко, Анастасія Сергіївна (My University, 2023)
Вивчення студентами теоретичних і практичних основ обліку діяльності фінансово-кредитних установ виступає важливим завданням в процесі підготовки бакалаврів. Підготовка до практичних занять передбачає вирішення ситуаційних задач (аналіз матеріалів для розкриття, логічні завдання) до відповідної теми. Перед виконанням завдань необхідно ретельно вивчити всі питання теми, ознайомитися й опрацювати рекомендовану літературу і нормативні джерела.
Keywords: методичні вказівки; практичні заняття; фінансово-кредитні установи; обліково-аналітичне забезпечення; облік; звітність