Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я. Частина 5 - (:unkn) unknown (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
Подано тези доповідей науково-практичної конференції MicroCAD-2019 за теоретичними та практичними результатами наукових досліджень і розробок, які виконані викладачами вищої школи, науковими співробітниками, аспірантами, студентами, фахівцями різних організацій і підприємств. Для викладачів, наукових працівників, аспірантів, студентів, фахівців.
Information technologies: science, engineering, technology, education, health. Part 5
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; воєнні науки; національна безпека; безпека державного кордону; військові формування; правоохоронні органи; Збройні Сили України