Огляд методичних підходів до визначення сутності та змісту антикризового управління підприємством - Єршова, Наталя Юріївна (Луцький національний технічний університет, 2006)
Стаття присвячена розгляду підходів вітчизняних та закордонних економістів до визначення поняття антикризового управління підприємством. Проаналізовано основні відмінності у підходах з погляду змісту, цілі та головних задач антикризового управління.
Keywords: економіка; ринок; вчені; основи антикризового управління; підприємства-боржники; фінансове управління; криза-менеджмент; стратегія управління кризами