Моделювання тиристорного перетворювача вентильних двигунів - Чернявська, Маргарита Василівна; Кузнецов, Анатолій Іванович; Карпалюк, Ігор Тимофійович; Глєбова, Марина Леонідівна (НТУ "ХПІ", 2010)
Показана модель тиристорного перетворювача що відображає або описує стан тиристорних перетворювачів у поточний момент часу, що дозволяє врахувати реальну форму кривої струму, активний опір обмотки, напругу, пульсації струму.

The model of thyristor transformer describing its state in current time moment is proposed and allows to take into account the real form of current curve, winding active resistance, voltage and current pulsations.
Modeling of thyristor transformer for switch-reluctant motor
Keywords: математична модель; крива струму; активний опір обмотки; напруга; пульсації струму; tiristor transformer; mathematical model; switch-reluctant motor