Сучасні напрями розвитку інформаційно-комунікаційних технологій та засобів управління. Том 3 - (:unkn) unknown (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
У збірнику подано тези доповідей п'ятнадцятої міжнародної науково-технічної конференції “Сучасні напрями розвитку інформаційно-комунікаційних технологій та засобів управління”. Розглянуті питання за такими напрямами: теоретичні та прикладні аспекти систем прийняття рішень, оптимізації та управління системами і процесами; комп’ютерні методи та засоби інформаційно-комунікаційних технологій та управління; безпека функціонування комп’ютерних систем та мереж; інформаційні технології у цивільній безпеці; сучасні інформаційно-вимірювальні системи; інформаційні технології у цивільній безпеці.

Abstracts of reports of the 15-th international scientific and technical conference "Current directions of development of information and communication technologies and control tools" are presented in the collection. Considered issues in the following directions: theoretical and applied aspects of decision-making systems, optimization and control of systems and processes; computer methods and means of information and communication technologies and management; security of functioning of computer systems and networks; information technologies in civil security; modern information and measurement systems; information technologies in civil security.
Current directions of development of information and communication technologies and control tools. Vol. 3
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; прийняття рішень; управління системами; комп'ютерні системи; комп'ютерні мережі; обробка даних; достовірність обробки; методи швидкої обробки даних; безпека