Колєсніченко, Анастасія Сергіївна2018-12-032018-12-032018Колєсніченко А. С. Фактори типізації готельного господарства у формуванні звітності й здійсненні аудиту / А. С. Колєсніченко // Інновації в обліково-аналітичному забезпеченні та управлінні фінансово-економічною безпекою держави, регіону, суб'єктів господарювання – міждисциплінарний підхід = Innovations in Accounting and Analytical Support and Management of Financial and Economic Security of State, Region, Business Entities – multidisciplinary approach : матеріали 7-ї міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. для здобувачів вищої освіти і молодих науковців,15 листопада 2018 р. – Харків : ХНУМГ, 2018. – С. 173-175.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/38755Удосконалення облікових механізмів, аудиторських процедур та розробка відповідної звітної документації стають передумовою розвитку не тільки туристичної галузі, а національної економіки в цілому. Система управління готелем, хостелом, санаторієм, базою відпочинку та іншими закладами готельного бізнесу, яка ґрунтується на систематизації складовий, застосуванні індивідуального підходу до визначених класифікаційних груп, дозволяє реалізовувати комплексний контроль всіх бізнес-процесів закладу, з урахуванням факторів удосконалення звітної та контрольної функцій.ukтипізація готельного господарстваоблікова системафінансова звітністьаудитготельно-ресторанний бізнесФактори типізації готельного господарства у формуванні звітності й здійсненні аудитуArticlehttps://orcid.org/0000-0002-5007-9082