Логістика повоєнного туризму в регіонах України в яких відбувалися активні воєнні дії - Ілляшенко, Сергій Миколайович; Ілляшенко, Наталія Сергіївна (My University, 2023)
Запропоновано підхід до вирішення проблеми логістичного та інфраструктурного забезпечення повоєнного розвитку туристичних послуг у регіонах України в яких відбувалися активні воєнні дії і які були тимчасово окупованими.

An approach to solving the problem of logistical and infrastructural support for the post-war development of tourism services in the regions of Ukraine in which active hostilities took place and which were temporarily occupied is proposed.
Logistics of post-war tourism in the regions of Ukraine where active hostilities took place
Keywords: логістика; повоєнний туризм; повоєнний розвиток регіонів; logistics; post-war tourism; post-war development of regions