Бухкало, Світлана ІванівнаОльховська, Оксана ІгорівнаІглін, Сергій ПетровичСорочук, М. С.Будьонна, Т. О.Олешко, Є. О.2017-05-222017-05-222017Деякі складові контролю процесів кристалізації цукру / С. І. Бухкало [та ін.] // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 25-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2017, [17-19 травня 2017 р.] : у 4 ч. Ч. 3 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : НТУ "ХПІ", 2017. – С. 19.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/29554ukцукробурякове виробництвоцукорцукрові заводикристалізація цукруДеякі складові контролю процесів кристалізації цукруThesis