Математичне моделювання систем - Овод, Іван Іванович; Заволодько, Ганна Едвардівна; Свид, Ірина Вікторівна (Друкарня Мадрид, 2019)
У навчальному посібнику викладено та системно наведено: методологічні основи, принципи дослідження, опис та моделювання систем, на основі яких розглянуто методи та засоби математичного моделювання систем з урахуванням реальних умов функціонування. Призначено для студентів, які навчаються за напрямом підготовки "Інформаційні технології".
Keywords: навчальний посібник; теорія систем; дослідження систем; аналіз систем; синтез систем; моделювання систем; "Чорний ящик"; статистичне моделювання систем; імітаційне моделювання систем; аналітичне моделювання систем