Методичні вказівки до виконання індивідуального домашнього завдання з елементами гейміфікації "Розрахунок розгалужених електричних кіл за допомогою правил Кірхгофа" з курсу "Фізика" - Гапоченко, Світлана Дмитрівна; Любченко, Олена Анатоліївна; Стронський, Олександр Володимирович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
В методичних вказівках наведена розробка і приклад виконання індивідуального домашнього завдання «Розрахунок розгалужених електричних кіл за допомогою правил Кірхгофа» з елементами гейміфікації. Розробка сприяє індивідуалізації навчання та формуванню і розвитку навичок студентів до самостійної роботи зі застосуванням сучасних засобів навчання, активізує їхню навчально-пізнавальну діяльність. Призначено для студентів усіх спеціальностей.
Keywords: методичні вказівки; індивідуальне завдання; гейміфікація; електричні кола; фізика; правила Кірхгофа