Емоційне вигорання як механізм захисту людини від надмірних навантажень - Васьковець, Людмила Антонівна; Пшонка, А. В. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
Досліджується проблема емоційного вигорання. Зазначено, що синдром емоційного вигорання є захисною реакцією організму на надмірні навантаження. Розглянуто його особливості у професійній сфері та у студентів.

The problem of emotional burnout is investigated. It is stated that the emotional burnout syndrome is a protective reaction of the body to excessive loads. Its peculiarities in the professional sphere and students are considered.
Emotional burning as a mechanism for protection of humans from exessive loads
Keywords: синдром емоційного вигорання; компоненти синдрому; професійне вигорання; емоційне вигорання у студентів; emotional burnout syndrome; syndrome components; professional burnout; emotional burnout in students