Фінанси - П'ятак, Тетяна Вікторівна; Долінська, Раїса Григорівна (ФОП Іванченко І. С., 2018)
Методичні рекомендації щодо курсового проекту з дисципліни "Фінанси" включають методику планування основних економічних показників господарської діяльності підприємства на стадії його організації, у стартовому періоді та на поточний період його функціонування з урахуванням перспектив розвитку.
Keywords: фінанси; витрати; фінансово-економічні показники; баланс підприємства; звіт про фінансові результати; поточне планування