Дослідження PAN мереж та їх різновиди - Куриленко, А. О.; Кофанов, Я. О.; Партика, С. О. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Метою доповіді є дослідження PAN – персональних мереж. В доповіді розглянуті аспекти роботи безпровідних та провідних мереж PAN. Концептуально різниця між PAN і безпровідною локальною мережею (LAN) полягає в тому, що перша, як правило, зосереджена навколо однієї особи, а друга обслуговує кількох користувачів.
Keywords: інформаційні технології; персональні мережі; безпровідні технології