Деякі шляхи удосконалення процесу плоского торцевого шліфування - Клименко, В. Г.; Грабченко, Анатолій Іванович; Пижов, Іван Миколайович; Федорович, Володимир Олексійович (НТУ "ХПІ", 2014)
Розглянуто питання, пов'язані з перспективою розширення технологічних можливостей процесу плоского торцевого шліфування за рахунок інтенсифікації прокачування технологічної рідини через зону шліфування, а також вдосконалення процесу правки абразивних кругів. Запропоновано технічні рішення, що дозволили досягти поставленої мети.

Considered the questions connected with prospect of expansion of technological opportunities of the process of flat grinding due to the intensification of pumping the fluid through a grinding area, as well as improving the process of editing abrasive circles. Proposed technical solutions, which allowed to achieve this goal.
Keywords: машинобудування; плоскошліфувальні верстати; вестрати; металоріжучі верстати; обробка матеріалу; шліфування; плоске торцеве шліфування