Психолого-педагогічні аспекти використання сучасних інформаційних технологій в процесі професійної підготовки фахівців з охорони праці та промислової безпеки - Мовмига, Наталія Євгенівна; Мезенцева, Ірина Олександрівна (Cognum Publishing House, 2020)
Авторами розглянуто актуальні питання використання інформаційних технологій в професійній підготовці фахівців з охорони праці та промислової безпеки з точки зору психолого-педагогічних аспектів цього процесу. Доведено, що успішне рішення багатоаспектних проблем в професійній підготовці фахівців визначеної галузі можливо лише при виконанні ряду психолого-педагогічних вимог і умов, що визначають кінцеву ефективність учбової, науково-дослідної діяльності, виховної та професійної підготовки.
Keywords: нформаційні технології; професійна підготовка; фахівець з охорони праці та промислової безпеки; психолого-педагогічні аспекти