Некрасов, Павло ОлександровичТкаченко, Наталія Андріївна2016-04-262016-04-262014Некрасов П. О. Інноваційна технологія біфідовмісних комбінованих кисломолочних напоїв функціонального призначення / П. О. Некрасов, Н. А. Ткаченко // Харчова наука і технологія. – 2014. – № 2 (27). – С. 49-56.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/21165В роботі обґрунтовано доцільність розробки науково-практичних основ технологій нових біфідовмісних кисломолочних напоїв на молочно-зерновій основі з використанням для біотехнологічного оброблення сировини монокультур/змішаних культур біфідобактерій; наведено принципову технологічну схему виробництва біфідовмісних комбінованих кисломолочних напоїв функціонального призначення.ukпробіотикпребіотиксинбіотикбіфідобактеріїфактор біфідогеннийІнноваційна технологія біфідовмісних комбінованих кисломолочних напоїв функціонального призначенняArticle