Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни "Управління потенціалом підприємства" - Лаврентьєва, Людмила Сергіївна; Літвиненко, Марія Владиславна (НТУ "ХПІ", 2010)
Наведено дані для визначення складових потенціалу підприємства, складання стратегічного балансу підприємства та планування заходів щодо управління потенціалом підприємства.
Keywords: управління промисловими підприємствами; потенціал підприємства; платоспроможність; фінансова незалежність; стратегічний баланс; управління потенціалом підприємства