Кричковська, Лідія ВасилівнаБлизнюк, Ольга МиколаївнаМасалітіна, Наталія ЮріївнаДубоносов, Володимир Леонідович2024-11-032024Застосування нової сировини у функціональних продуктах харчування для збагачення мікронутрієнтами [Електронний ресурс] / Л. В. Кричковська, О. М. Близнюк, Н. Ю. Масалітіна, В. Л. Дубоносов // Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування : матеріали Міжнар. наук. конф., 25-26 квітня 2024 р. / гол. ред. Михайлов В. М. ; Держ. біотехн. ун-т. – Електрон. текст. дані. – Харків, 2024. – С. 80-81. – Отримано з https://biotechuniv.edu.ua/wp-content/uploads/2024/05/conf-25-26-24-matern.pdf.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/83053ukмікронутрієнтипродукти харчуваннянова сировинамедицинавітамінибіологічно активні речовиниЗастосування нової сировини у функціональних продуктах харчування для збагачення мікронутрієнтамиArticle