Метод структуризації предметної галузі в системах підтримки прийняття рішень - Судаков, Борис Миколайович; Двухглавов, Дмитро Едуардович; Володіна, І. М. (НТУ "ХПІ", 2011)
Обґрунтовано доцільність забезпечення можливості розширення меж предметної галузі в системах підтримки прийняття рішень. Представлено переваги використання методу для користувачів, які не мають навиків розробки програмного забезпечення. Розроблено основні принципи структуризації предметної галузі у вигляді системи взаємопов’язаних об’єктів. Іл.: 2. Бібліогр.: 10 назв.

The expediency of a problem area borders expansion possibility in decision support systems is proved. Advantages of method usage by system users without the working out software skills are shown. The main principles of the problem area composition in the form of the interconnected objects system are suggested. Figs.: 2. Refs.: 10 titles.
Method of problem area structurization in decision support systems
Keywords: ефективні рішення; система взаємопов’язаних об’єктів; розширення складу даних; інтелектуальні технології; problem area; decision support system; system of interconnected objects