Порівняльний аналіз моделей стратегічного управління - Лаврентьєва, Людмила Сергіївна (НТУ "ХПИ", 2007)
Наведено аналіз моделей стратегічного управління за такими критеріями, як стратегія концентрації зусиль, види зв'язків між елементами, методика дослідження середовища організації, методика оцінки потреб споживачів.

The analysis of the strategic management models on the basis of such criteria as the concentration energies strategy, the branches of constituent’s communications, the environment investigation method and the method of the estimation consumer’s preferences is given.
Keywords: модель стратегічного управління; критерії порівняльного аналізу моделей; стратегічне управління