Экспериментальные исследования элементов автотопливозаправщика АТЗ-22 - Глинин, Г. П. (НТУ "ХПИ", 2010)
У статті наведені основні результати експериментального дослідження статичних і динамічних міцних характеристик напівпричепа-цистерни АТЗ-22. Вони є перевірочними для визначення точності моделювання із застосуванням розрахункових моделей досліджуваного класу машин.

In the paper the basic results of experimental research of static and dynamic strengthening characteristics of ATZ-22 semitrailer-cistern are presented. They are testing for determination of modeling exactness with application of computational models of the investigated class of machines.
Keywords: напряженное состояние; конструктивные решения; динамические напряжения; автоцистерна; расчетные модели