Аутсорсинг багатонаціональних підприємств - Тарасенко, Анастасія Василівна; Болюх, Ірина Олегівна (Сумський державний університет, 2024)
Доповідь містить огляд ключових аспектів, які впливають на успішність аутсорсингових проєктів у контексті багатонаціональних компаній. Дослідження включає в себе аналіз переваг та викликів аутсорсингу, враховуючи особливості міжнародного бізнесу, а також розглядає стратегічні аспекти вибору постачальників, контролю якості та безпеки даних.
Keywords: аутсорсинг; багатонаціональні підприємства; багатонаціональні компанії; проєкти; ефективність