Конкурентоспроможність легкої промисловості України та механізми її підвищення - Лінькова, Олена Юріївна; Турменко, Д. (НТУ "ХПІ", 2010)
Стаття присвячена дослідженню сучасних потенційних можливостей підвищення конкурентоспроможності легкої промисловості. Проаналізовано сучасний стан галузі. Запропоновано механізми розвитку легкої промисловості на національному рівні, сконцентровано увагу на питаннях подальшого дослідження розвитку галузі.

Article is devoted to the study of contemporary potential competitiveness of light industry. The state of the industry. Proposed mechanism for the development of light industry at the national level, concentrating on the further study of the industry.
Keywords: конкурентоспроможність; технологічні інновації; іноземні інвестиції; маркетингова концепція управління