Концептуальні основи розвитку кризових явищ - Прохорова, В. В. (НТУ "ХПІ", 2009)
В роботі досліджено сутність, механізм виникнення, розвиток кризових явищ та визначено їх взаємозв’язок.

Investigational essence, mechanism of origin, development of the crisis phenomena and certainly their intercommunication.
Keywords: циклічні явища; економічна система; генезис кризових явищ; фази економічного циклу; банкрутство; соціально-економічна система