Етапи формування інноваційних проектів - Маслак, Марія Володимирівна (My University, 2023)
Визначено, що будь-який інноваційний проект повинен не просто втілюватися в життя, він повинен в першу чергу окупатися, а в майбутньому приносити прибуток. У більшості країн реалізується лише близько 10% проектів. Однак прибуток від одного проекту здатний покрити збитки за іншими невдалими. Розуміння цього правила змушує підприємців, зайнятих у цій сфері, ініціювати одночасно кілька варіантів створення нового продукту.
Keywords: інтелектуальна власність; інноваційні проекти; формування; планування; ефективність