Ранжування інтелектуально-інноваційних технологій за методом функції бажаності - Косенко, Олександра Петрівна; Долина, Ірина Володимирівна; Перерва, Петро Григорович (НТУ "ХПІ", 2013)
Запропоновано методичний підхід до ранжування інтелектуально-інноваційних технологій, в основу якого покладено функцію бажаності Харрінгтона. Використання розроблених пропозицій дозволяє врахувати всі позитивні характеристики інтелектуально-інноваційних технологій (об’єктів інтелектуальної власності) з метою виявлення технологій з найбільшим ринковим потенціалом.

The methodical going is offered near ranging intellectually of innovative technologies, the function of desirability of Kharringtona is fixed in basis of which. The use of the developed suggestions allows to estimate all positive descriptions intellectually innovative technologies (objects of intellectual property) with the purpose of exposure of technologies with most market potential
Keywords: інтелектуально-інноваційний потенціал; ранжування; інтелектуальна власність; функція бажаності; електротехнічні вироби; ranzhirovka; intellectual property; function of desirability; electrical engineerings wares